Ge bort ett fadderskap

Ett fadderskap ger glädje både till mottagaren och till barn i världen. Din gåva blir till hållbar och långsiktig utveckling. Nu kan du ge bort ett fadderskap hos Erikshjälpen.

Så här går det till:

  • Fyll i formuläret nedan. 
  • När anmälningen är registrerad får du ett startpaket för fadderskap skickat hem till dig. Detta kan du sedan alltså själv ge bort till mottagaren.
  • Fortsatt information om fadderbarn och det arbete som barnet är en del av hos Erikshjälpen, kommer sedan  direkt till mottagaren av fadderskapet.
  • Om du har frågor är du varmt välkommen att ringa eller maila till oss på fadder@erikshjalpen.se eller tel 0383 46 74 50.  

Fadder hos Erikshjälpen

Genom att skapa barnrättsgrupper jobbar Erikshjälpen medvetet för att öka barns delaktighet. Barnen ska få göra sina röster hörda, ta egna initiativ och lära sig mer om sina rättigheter. 

Som fadder hos Erikshjälpen får du foto och information om ett specifikt barn i ett av våra projekt. Barnet är ambassadör och talesperson för sig och andra barn i området och landet där de bor. Ditt bidrag leder till att barn kan få en trygg uppväxt, gå i skolan och få bättre hälsa – och att hela samhället utvecklas. Du ger valfri summa från 200 kronor i månaden, via autogiro eller plusgiro.

Jag vill ge bort ett fadderskap!

 
 
 
 
 
 
Beroende på ditt val får du blanketter för autogiro eller inbetalningskort tillsammans med välkomstpaketet. Du kan även fylla i medgivande för autogiro direkt via länken nedanför formuläret.
 

Uppgifter för mig som vill ge bort fadderskapet

 

Uppgifter för mottagaren av fadderskapet