Erikshjälpen Second Hand Lund, City

Om butiken

Välkommen till vår populära butik i hjärtat av stan! Sedan försommaren 1991 har secondhandbutiken på Stora Södergatan 25 i Lund funnits till som en typisk citybutik och drivits allt sedan starten i samarbete mellan Pingstkyrkan i Lund och Erikshjälpen Second Hand. Fastigheten ägs av Pingstkyrkan i Lund. Syftet är att genom försäljning av skänkta varor generera ett överskott som går till sociala och humanitära insatser. Detta innebär att det varje år överförs stora summor till bistånds- och utvecklingsinsatser i ett flertal länder men även i viss omfattning inom Sverige och även lokalt i Lund.

Inlämning sker på baksidan

Du kan lämna in varor via butikens lageringång, Lilla Södergatan 18 (på baksidan). Om du behöver hjälp med hämtning av varor kan du ringa 046-130035 mån-fre 12:30-14:30. I vår container på Gastelyckans återvinningscentral går det också bra att lämna in varor.

Vill du vara volontär?

Just nu letar vi efter dig som vill bli volontär hos oss. Läs mer om vad det innebär och vilka olika områden vi har att erbjuda. Vi hoppas att något ska passa just dig!

annawaldon_erikshjalpen_lund.jpgButikschef

Anna Waldon
Tel 046-13 00 35