Erikshjälpen Second Hand Lindesberg

Välkommen!

Hos oss kan du hitta det lilla extra som du har sökt länge efter. Välkommen in och fynda!

Om butiken

Butiken drivs i samarbete med Pingstkyrkan och Kristinakyrkan i Lindesberg och Erikshjälpen Second Hand Butiker i Holsbybrunn. Hela överskottet går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Sverige. 

Läs mer om biståndsarbetet som bedrivs genom samarbetspartnern » 

Emma Ahlbäck är ny butikschef

Den 19 januari 2015 blev Emma Ahlbäck ny butikschef iLindesbergs-butiken. Hon kommer senast från arbete inom kriminalvården och tycker att det känns spännande att nu få jobba med människor på ett nytt sätt, som butikschef.

emmaahlback_liten.jpg– Det här är en verksamhet som känns väldigt meningsfull. Att få arbeta med kreativa uttryck, leda människor och jobba med välgörenhetsprojekt inom en kristen organisation där människor verkligen brinner för att göra gott – det är en kombination som är unik, säger hon.

Två Bumling-lampor från 1970-talet för 30 kronor styck är Emma Ahlbäcks bästa egna second hand-fynd. Hon tycker att det är roligt med trender och hur gamla saker blir nya inneprylar.
– Är man bara lite förutseende kan man i second hand-butiken få tag på saker som många tycker är fula nu, men som många kommer att sukta efter om några år.

emmaahlback_butikschef.jpgButikschef

Emma Ahlbäck
0581-806 10