Ursäkta röran - Vi bygger om!

Erikshjalpen.se håller på att få sig en grundlig renovering. Under ett par dagar kommer webbplatsen att blanda nya och gamla sidor. Tack för ert överseende!

"Lite som att hitta en pralinask i en godispåse!" Fler inlägg från Fröken Retro

Erikshjälpen Second Hand Kungsbacka

Välkommen till vår butik!

Hos oss kan du fynda både prylar, kläder, glas & porslin, möbler, böcker och mycket mera.

Kungsbackafonden

En del av överskottet från butiken går till en fond i Kungsbacka. Utdelning från fonden kan ske till föreningar, organisationer och verksamheter som arbetar för att skapa goda uppväxt- och levnadsvillkor för barn och ungdomar i Kungsbacka kommun. Särskild vikt ska läggas vid stöd till socialt utsatta grupper av barn och unga. Läs mer om fonden här
 
Lördagen den 27 april delades det ut bidrag till Skogsallens helghem, ett korttidshem inom Kungsbacka kommun, förvaltningen för Funktionsstöd. Pengarna kommer att användas till en efterlängtad resa till Danmark.
Den nystartade scoutkåren i Vallersvikskyrkan, fick ockå de ett bidrag som kommer att användas till utrustning för ett kommande läger. 

Vill du bli volontär?

Du är mycket välkommen att hjälpa till som volontär på Erikshjälpen! Det finns massor av meningsfulla uppgifter att utföra på lagret, i beredningen och i butiken. Vill du veta mer så hör gärna av dig till Sirpa Jarshild på 0300-650 900.
Butiken drivs i samarbete med Kungsbacka kommun. Hela överskottet går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Kungsbacka.